Unia Europejska - Projekty

Jadłospis

PONIEDZIAŁEK: 09.12

2 DANIE: PIERŚ Z KURCZAKA Z RYŻEM W SOSIE PIECZARKOWYM, KOMPOT, OGÓREK KONSERWOWY

(ryż ,mięso drobiowe- filet, pieczarki, olej sól, pieprz, śmietana, ogórek konserwowy, kompot: woda, cukier, owoce)

 

WTOREK 10.12

2 DANIE: BIGOS, CHLEB, OWOC, KOMPOT

(kapusta kiszona, kiełbasa wieprzowa, łopatka wieprzowa, pulpa pomidorowa, sól, pieprz)

 

ŚRODA 11.12

2 DANIE: PODUDZIA Z KURCZAKA, ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z KAPUSTY, KOMPOT

(ziemniaki, mięso drobiowe- podudzia,kapusta biała, ogórek, sos koperkowy,sól pieprz, kompot)

 

CZWARTEK 12.10

2 DANIE: GULASZ WIEPRZOWY ZIEMNIAKI, KOMPOT, SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ

(ziemniaki, mięso wieprzowe, , kapusta pekińska pomidor, ogórek, rzodkiewka, sól, pieprz, kompot)

 

PIĄTEK 13.12

2 DANIE: MAKARON Z SOSEM TRSKAWKOWYM, KOMPOT

(makaron, jogurt naturalny, truskawki, cukier, kompot)

 

-Z PRZYCZYN OD NAS NIEZALEŻNYCH MENU MOŻE ULEC ZMIANIE

 

Szczegółowy spis potraw oraz wykaz alergenów znajduje się w punkcie wydawania posiłków

do góry