Jadłospis
PONIEDZIAŁEK: 09.12
2 DANIE: PIERŚ Z KURCZAKA Z RYŻEM W SOSIE PIECZARKOWYM, KOMPOT, OGÓREK KONSERWOWY
(ryż ,mięso drobiowe- filet, pieczarki, olej sól, pieprz, śmietana, ogórek konserwowy, kompot: woda, cukier, owoce)
WTOREK 10.12
2 DANIE: BIGOS, CHLEB, OWOC, KOMPOT
(kapusta kiszona, kiełbasa wieprzowa, łopatka wieprzowa, pulpa pomidorowa, sól, pieprz)
ŚRODA 11.12
2 DANIE: PODUDZIA Z KURCZAKA, ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z KAPUSTY, KOMPOT
(ziemniaki, mięso drobiowe- podudzia,kapusta biała, ogórek, sos koperkowy,sól pieprz, kompot)
CZWARTEK 12.10
2 DANIE: GULASZ WIEPRZOWY ZIEMNIAKI, KOMPOT, SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ
(ziemniaki, mięso wieprzowe, , kapusta pekińska pomidor, ogórek, rzodkiewka, sól, pieprz, kompot)
PIĄTEK 13.12
2 DANIE: MAKARON Z SOSEM TRSKAWKOWYM, KOMPOT
(makaron, jogurt naturalny, truskawki, cukier, kompot)
-Z PRZYCZYN OD NAS NIEZALEŻNYCH MENU MOŻE ULEC ZMIANIE
Szczegółowy spis potraw oraz wykaz alergenów znajduje się w punkcie wydawania posiłków